Bibi kan Waylon soms wel achter het behang plakken

Bibi haat Waylon af en toe
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na zijn overspel doet Waylon er naar eigen zeggen alles aan om een goede partner voor Bibi en een goede vader voor zijn kinderen te zijn. Toch lijkt nog niet alles koek en ei te zijn, want Bibi onthult dat ze Waylon soms wel achter het behang kan plakken.

Waar Bibi voorheen het ene na het andere romantische kiekje met Waylon op Instagram deelde, deelt ze nu vooral foto’s van haar en de kinderen alleen. En hoewel ze de afgelopen tijd wel een aantal tripjes met Waylon gemaakt heeft, lijkt nog niet alles vergeven en vergeten te zijn.

Achter het behang plakken

Yvonne Coldeweijer liet onlangs zelf op haar juicekanaal doorschemeren dat Waylon nog steeds niet trouw is. ,,Stel hé… Ik zou brengen dat Waylon nog steeds vreemdgaat. Zou je dat dan geloven?”, vroeg de juicekoningin aan haar volgers op Instagram.

Bibi gaat nergens op in, maar lijkt haar volgers wel duidelijk te willen maken dat ze Waylon niet zomaar vergeeft. Hij vierde gisteren zijn verjaardag en waar Bibi voorheen de liefste teksten over haar partner schreef, was dat gisteren wel anders. ,,Ik kan je soms aan de muur plakken!”, schreef Bibi bij een foto van Waylon. ,,Omdat jij weer eens vol met die kop door de muur wil.”

Tags

BIBI BREIJMANWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie