Bibi laat dochtertje en Waylon achter in Nederland

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het worden een paar moeilijke dagen voor Bibi Breijman. Ze gaat namelijk voor het eerst een paar dagen op reis zonder haar dochtertje Teddy. Ook haar vriend Waylon blijft in Nederland achter.

Arizona

Op haar Instagramaccount post Bibi een foto van kleine Teddy, die ze natuurlijk ontzettend gaat missen. Bij de foto schrijft ze: ,,Voor het eerst een paar dagen op reis zonder mijn kleine baby.” Ze gebruikt de hashtag ‘Moeder zijn doet soms pijn’ en ‘Vegas’, ‘Arizona’ en ‘Roadtrip’. Ook tagged ze Linda.Meiden in haar post, wat doet vermoeden dat ze binnenkort in het blad staat.

Het is dus de eerste keer dat Bibi voor langere tijd weg is van haar dochtertje. Op haar Instagram account wordt duidelijk gemaakt dat de twee onafscheidelijk zijn. Haar fans smullen van de lieve fotootjes van kleine Teddy. Ook Waylon, de vader van Teddy, is dol op het meisje. Hij deelt minder vaak foto’s van haar, maar schrijft bij de foto’s die hij van haar post ontzettend lieve teksten zoals ‘Ik geloof dat jij de wereld kan veranderen.’

 

https://www.instagram.com/p/BvbTFgXhbmB/

https://www.instagram.com/p/BvMQkW_HN3I/

Tags

ALLEENBIBI BREIJMANDOCHTERTJEKINDREIZENTEDDYVAKANTIEWAYLONWERK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck