Bibi melkt vreemdgaan Waylon uit: ‘Onbegrijpelijk’

Mislukte Bibi melkt vreemdgaan Waylon lekker uit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bibi Breijman streek over haar vergevingsgezinde hart toen naar buiten kwam dat Waylon haar had bedrogen tijdens haar zwangerschap. Nu, bijna anderhalf jaar later, heeft ze ineens een boek én een heel album uitgebracht over het vreemdgaan van haar partner.

Bibi maakt er een heel mediacircus van, stelt Bart Ettekoven in Shownieuws. ,,Je zou toch hopen als koppel, denk ik, dat de kous af is. Maar dan gaat Bibi er een boek over schrijven en een single of een heel album zelfs erover maken”, zegt hij. ,,Ja, dan kun je er natuurlijk op wachten dat de pers er weer vragen over gaat stellen. Je geeft ze een opening om erover te beginnen.”

‘Onbegrijpelijk’

Wat vindt Waylon er eigenlijk van dat Bibi het steeds weer oprakelt? ,,Als iemand het recht heeft om haar verhaal te doen, dan is het Bibi. Toch? Die vertelt namelijk het ware verhaal en daar sta ik volledig achter. Ik sta volledig achter haar keuzes en de dingen die zij doet”, vertelt hij aan Shownieuws. Patty Brard vindt het onbegrijpelijk. ,,Je blijft wrijven in een vlek die er voor ons al uitgewassen was.”

‘Aandachttrekkerij’

Onlangs vertelde Bibi in de podcast V4der dat ze pas wist dat Waylon vreemdging toen het nieuws al op straat lag. ,,Op dat moment was het wel zwaar… Als je gewoon in staat bent om weg te kunnen gaan, maar dat was ik ook niet. Ik had een heftige bevalling. Ik zat nog in een rolstoel en aan de medicatie, omdat ik heel veel bloed had verloren”, zei Bibi. Volgers beginnen er een beetje moe van te worden. ,,Allemaal aandachttrekkerij. Helemaal niet interessant, weg ermee. Hou het lekker achter je eigen voordeur”, luiden de reacties op de Instagram van Bibi. ,,Het is al verteld en wij weten het al lang. Dus waarom deze herhaling hierin. Ik zeg en nu doorgaan!”

DenD wil uw mening weten

Moet Bibi ophouden met 'zeuren' over het bedrog van Waylon?

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck