Bibi over bijzondere familie: ‘Twaalf opa’s en oma’s’

Teddy
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Sommige families zitten net wat ingewikkelder in elkaar dan anderen. Bibi Breijman weet daar alles van. In een nieuwe vlog vertelt de vriendin van Waylon hoe het precies zit en waarom kleine Teddy maar liefst twaalf opa’s en oma’s heeft!

Gescheiden ouders

De ouders van Waylon zijn niet gescheiden en al jaren gelukkig samen. Maar de ouders van Bibi zijn wel gescheiden en zowel moeder als vader vond de liefde weer bij een nieuwe partner. Ook zijn haar opa en oma aan beide kanten gescheiden én twee van hen hebben ook weer een relatie gekregen. Alles bij elkaar opgeteld heeft Teddy dus twaalf opa’s en oma’s!

Een bijzondere situatie, en daarom leek het Waylon en Bibi leuk om Teddy te fotograferen met al haar grootouders. In een restaurant verzamelden ze zich en kleine Teddy geniet duidelijk van alle gezelligheid en aandacht. Op Youtube reageren veel mensen enthousiast op de blog. Vooral het feit dat er veel mensen gescheiden zijn, maar toch nog goed door één door kunnen met hun ex-partner vinden ze knap.

It takes two

Bibi en Willem, zoals Waylon echt heet, leerden elkaar kennen tijdens het programma It Takes Two. Waylon was de coach van Bibi. Tijdens het programma sprong de vonk niet over, maar een paar maanden na de laatste aflevering zagen ze elkaar opnieuw en toen vielen ze wel voor elkaar. In november 2018 werd hun dochtertje Teddy geboren.

Tags

BIBI BREIJMANFAMILIEIT TAKES TWOOMAOPATEDDYWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck