Bibi reageert op Vaderdag op ontrouw vriend Waylon

Door: DitjesDatjes
19-06-2022

Bibi Breimans, de vriendin van zanger Waylon, heeft op Vaderdag voor het eerst van zich laten horen nadat bekend werd dat Waylon vreemd is gegaan. Op Instagram Stories deelt ze een aantal foto’s van de zanger met zijn kinderen.

Zo is Waylon te zien met dochter Teddy en zoon Chester. Met een zielig gezicht ligt hij onder een deken. “En dit verdien jij gewoon even deze Vaderdag”, schrijft Bibi bij de foto waarop ze een hartje heeft geplakt voor het gezichtje van Teddy. “Onderga het maar gewoon.”

Daarna plaatste ze nog wat foto’s. Op eentje is Waylon slapend te zien. Bij de laatste foto schrijft ze: “Dat lucht op”. Volgens het AD stond er nog meer tekst, maar die is inmiddels verwijderd. “Maar ook eikels zijn lieve vaders”, zou er volgens de krant gestaan hebben.

Eigen vader

Overigens opent Bibi de fotoreeks met een plaatje van haar eigen vader. “De man die er altijd voor mij is”, staat bij de foto te lezen.

Afgelopen vrijdag gaf Waylon toe vreemdgegaan te zijn toen Bibi zwanger was. Op Instagram zei de zanger dat hij het heeft “verkloot”. Ook sprak hij van demonen in zijn hoofd. De bekentenis kwam nadat de roddelkanalen Juice Channel en Life of Yvonne hadden gemeld dat Waylon Bibi zou hebben bedrogen toen ze ‘topzwanger’ was.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD