Bibi wilde eigenlijk geen relatie met Waylon

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het was geen liefde op het eerste gezicht tussen vlogger Bibi Breijman en zanger Waylon. Tijdens het programma It Takes Two traden ze samen op, maar was er nog absoluut geen chemie tussen hen.

It Takes Two

Dat vertelt Bibi in een vlog die ze gister op Youtube heeft gezet. “We hadden buiten de opnames nul contact met elkaar”, zegt de oud-oh oh Cherso’er in haar vlog. “Absolutely not”, benadrukt ze nog eens. Toch denken veel mensen dat er al wel een vonk oversprong tijdens It Takes Two. Ze keken elkaar tijdens de optredens namelijk wel heel diep in de ogen. Bibi zegt hierop: “Wat je op televisie ziet is vaak niet helemaal echt”. 
De twee kregen pas een tijdje later een klik, toen Bibi was gevraagd om in Ahoy op te treden en zo weer ging samenwerken met Waylon.

Planning

Ze vertelt dat ze het lastig vond om te daten met de zanger. “We hebben twee bekende gezichten, dus zomaar even buiten de deur daten kan niet”. Toch kreeg de media in de gaten dat er iets speelde tussen de twee, en daarom maakten ze het maar openbaar.
Bibi is dolverliefd, maar wilde dat eigenlijk helemaal niet! Het was net uit met haar vriend waarmee ze negen jaar is samen geweest, en dus wilde ze even een liefdespauze. Maar zegt ze “Dit soort dingen gebeuren als je denkt dat je er niet voor openstaat. Dingen plan je niet in je leven, tenminste ik niet.”

Gunnen

Bibi sluit de vlog af met een boodschap aan al haar volgers: “Ik hoop dat jullie het mij gunnen dat ik weer gelukkig ben. Want eigenlijk ben ik er zelf wel heel erg blij mee dat ik iemand heb gevonden die mij gewoon ziet.”

 

 

Tags

BIBI BREIJMANIT TAKES TWOVERLIEFDVLOGGENWAYLONYOUTUBE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck