Bibi zónder Waylon op reis naar Bali

Breuk Bibi en Waylon verdiept zich
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Waylon heeft een update gegeven over de relatie tussen hem en Bibi Breijman. Nadat hij tijdens haar zwangerschap is vreemdgegaan, gaat het volgens de zanger weer goed tussen hen. Maar denkt Bibi daar hetzelfde over? Zij is namelijk op dit moment op reis naar Bali, zónder Waylon…

Heel Nederland was in shock toen naar buiten kwam dat Waylon zijn vriendin Bibi bedrogen heeft. Terwijl Bibi zwanger was van hun tweede kind, deelde Waylon het bed met een andere vrouw. Waylon gaf al snel toe dat hij ontzettend stom is geweest en dat hij en Bibi het met elkaar gaan oplossen.

Hoe gaat het nu?

Hoe gaat het nu met het stel? Waylon gaf gisteren een korte update aan tafel bij Khalid & Sophie. ,,Alles is lekker rustig”, antwoordt hij wanneer Sophie vraagt hoe het met hem gaat. Ook thuis gaat het volgens de zanger goed. ,,Ik heb het geluk dat ik een geweldige gezinssituatie heb.”

Verwerking

Maar niet iedereen vindt de woorden van Waylon geloofwaardig. Zo is het Juicechannel opgevallen dat Waylon en Bibi al geruime tijd niets meer samen hebben gepost op Instagram. ,,Waarschijnlijk zitten ze gewoon nog midden in het verwerken van alles en is hij opgelucht dat zij hem nog een kans wil geven”, schrijft het kanaal op Instagram. ,,En heeft Bibi nog geen zin om het gelukkig gezinnetje te spelen.”

Bibi op reis zónder Waylon

Dat Bibi en Waylon op dit moment even geen gezinnetje spelen wordt inderdaad duidelijk op de Instagram van Bibi. Zij heeft samen met haar twee kinderen de koffers gepakt en is vertrokken naar Bali. En dat terwijl Waylon in zijn eentje thuiszit…

Tags

BIBI BREIJMANWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck