Bibian Mentel voelt ‘warmte en liefde’ bij DWTS

Door: DitjesDatjes
14-09-2019

Bibian Mentel hield het vorige week niet droog na de eerste aflevering van Dancing with the Stars. Haar zoon Julian wist de 46-jarige oud-snowboardkampioene met een lieve opmerking tot tranen toe te roeren, vertelt ze in De Telegraaf.

“Stond ik na te praten met Chantal, sloeg hij ineens zijn armen om me heen en zei dat hij zo trots op me was”, vertelde ze. “Zestien jaar! Mooie jongen, ik ben stapelgek op ‘m. Aan het eind van de dans was ik zelf ook geëmotioneerd, omdat ik die zaal vol warmte en liefde voelde. En omdat het me gelukt was.”

Ook Janzen, de jury, de zaal en de kijkers waren geëmotioneerd door Mentel met haar rolstoelwals. Een paar weken voor Dancing with the Stars ging ze onder het mes nadat bij haar voor de elfde keer kanker was ontdekt. Voor de zomer onderging ze ook al een operatie, waardoor ze niet meer kon lopen. Ondanks alles blijft Mentel vol levenskracht. “Wie zegt dat ik er over twintig jaar niet meer ben?”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen