Bibian Mentel: van ziekenhuis naar dansvloer

Door: Ditjes en Datjes
20-08-2019

Na een zware en risicovolle operatie mocht Bibian Mentel maandagavond eindelijk weer naar huis! De oud-paralympische snowboardster moest onder het mes vanwege uitzaaiingen bovenin haar nek tegen haar schedel. Haar man Edwin Spee geeft een update op Facebook.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Nu al naar huis

,,JAAAAAAAAAAA NAAR HUIS!!!!! De wond geneest goed. De constructie zit goed vast en Bibian Mentel voelt zich naar omstandigheden goed. Maar nu al naar huis, dat hadden we nooit durven dromen. Heerlijk!!” schrijft Bibian’s trotse man op social media.

Dancing with the Stars

De strijdlustige dame heeft al zo’n elf keer kanker overwonnen. Bibian blijft telkens vechten en lijkt altijd enorm positief in haar schoenen te staan. Ook doet ze mee aan het programma Dancing with the Stars en peinst er niet over om die uitdaging te laten liggen. Manlief Edwin is het daar geheel mee eens: ,,Nu thuis aansterken en hopelijk over 2 a 3 weken sterk genoeg om weer te starten met trainen voor Dancing with the Stars.”

Op de hoogte blijven

Spee plaatst zo nu en dan video’s over zijn sterke vrouw om iedereen op te hoogte te stellen. Zo deelde hij vorige week een geëmotioneerd video via Facebook dat de operatie volgens de arts goed had uitgepakt. Dit keer een vrolijkere video waarbij te zien is dat Bibian met een lach en een eenhoorn ballon het ziekenhuis verlaat.

Geplaatst door Edwin Spee op Maandag 19 augustus 2019

Meer DenD