Bier op een stokje

Bier op een Stokje
Door: DitjesDatjes
29-06-2017

Bavaria komt met een primeur: Radler-ijs. Het bierijsje bestaat voor 98% uit Radler en bevat 2% alcohol. Vanwege de alcohol is het product alleen geschikt voor consumenten van 18 jaar en ouder. Radler-ijs heeft de echte smaak van Bavaria Radler Lemon 2.0% dankzij de toevoeging van een natuurlijke vezel.

Exclusief op festivals

Het bierijs is nog niet in winkels te koop is deze zomer exclusief op diverse festivals en evenementen te verkrijgen. Festival Wish Outdoor in Beek en Donk is de eerste. Bavaria is van plan ‘het ijs om te proosten’ het komende jaar ook in de supermarkten te verkopen.

Het idee ontstond toen twee medewerkers een antwoord zochten op de interne vraag: ‘Wat zal er nou nóg verfrissender zijn dan een Bavaria Radler?’. Zij pitchten het idee bij de directie die hun groen licht gaf. Voor iedereen die gelooft dat bier dik maakt: één Radler-ijsje bevat slechts 26 kilocalorieën. Een Raket-waterijsje, al 45 jaar een echte klassieker, is goed voor 40 kilocalorieën waar een Magnum Classic 310 kilocalorieën telt.

Meer DenD