Drama bij Big Brother? ‘Bewoonster naar ziekenhuis’

Big Brother|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een vervelende gebeurtenis in het Big Brother huis. Bewoonster Jill werd donderdagnacht onwel. De klachten waren dusdanig heftig dat de bewoonster naar het ziekenhuis werd gebracht…

Donderdagnacht werd Big Brother-bewoonster Jill onwel en had hevige buikpijn. In overleg met de productie werd een ambulance opgeroepen. Dit wordt bevestigd door een woordvoerster van RTL.

Misselijk

In eerste instantie leek niemand in het huis zich grote zorgen te maken. ,,Aanvankelijk leek het dat Jill misselijk was. Toen de klachten erger leken te worden is er direct op een zo veilig mogelijke manier ingegrepen door de productie”,aldus de woordvoerster.

Op social media sloegen kijkers alarm en spraken van schande dat de productie te laat zou hebben ingegrepen. De woordvoerster verklaart echter dat er ‘zo snel mogelijk gehandeld is’. De ambulance zou binnen drie kwartier aanwezig zijn geweest.

Inmiddels zou Jill zich beter voelen. ,,Uit bloedonderzoek bleek dat er niets ernstigs aan de hand was.”

Eng

Ook heeft Jill zelf gereageerd op het drama en onthult zij waar haar klachten vandaan kwamen.

De 22-jarige deelneemster verklaart dat haar klachten werden veroorzaakt door een verlate menstruatie. ,,Ik heb er een enge en spannende nacht opzitten, maar ik voelde me goed begeleid door mijn medebewoners en de productie. Gelukkig zijn de pijnen nu voorbij. Ik ben heel erg dankbaar voor de goede zorgen en kan niet wachten om het huis terug in te kunnen.”

Het is nog niet duidelijk of Jill direct kan terugkeren in het Big Brother-huis. ,,We bekijken op dit moment of en hoe Jill coronaproof het huis weer in kan.”

Tags

AMBULANCEDRAMAZIEKENHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie