Bij deze hotspots kun je Meghan Markle tegenkomen!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Een stedentrip naar Londen gepland? Van shoppen, dineren tot in de watten gelegd worden, Hertogin Meghan Markle onthult haar meest favoriete plekken in deze stad!

Jaarlijks brengt TripAdvisor hun Travellers’ Choice Awards uit. Uit onderzoek blijkt dat Londen is verkozen tot topbestemming van 2019. Hier Hebben prins Harry en zijn vrouw Meghan grote invloed op gehad. Een uurtje vliegen en je kunt op ‘Meghan hunting’.

Kensington Whole Foods

Dit is een Amerikaanse supermarktketen met enorm veel verantwoorde delicatesse. Meghan is hier vaste klant en is al een aantal keren gespot. Het is overigens om de hoek van haar huis op Kensington High Street. Hier kan zij al haar boodschappen in een keer tegelijk halen.

63-97 Kensington High St, Kensington, London W8 5SE

https://www.instagram.com/p/BDnb1HjGQnW/

Club Mahiki

Meghan is niet de enige celebrity die zichzelf toont in deze club. Hier draait het echt om zien en gezien worden en nipt Markle hier graag van een cocktailtje. Deze worden vaak geserveerd in een schedel van glas of in een kokosnoot.

1 Dover St, Mayfair, London W1S 4LD

https://www.instagram.com/p/Bsqbs08Ag9E/

Restaurant Chucs

In de wijk Notting Hill ligt het restaurant genaamd Chucs. Een chique tent met Franse invloeden en allerlei klassiekers op het menu: tonijnsteak, krabsalade en club sandwhich. Dit is overigens de locatie waar Meghan haar eerste afspraak had met haar nieuwe directeur communicatie.

226 Westbourne Grove, Notting Hill, London W11 2RH

https://www.instagram.com/p/Bxw0fGDHxhx/

Violet Cakes

Niet typisch Brits met cheesecakes, blueberry muffins en carrotcakes. Maar uiteraard kun je hier wel een kopje thee drinken. Deze bakkerij van de Amerikaanse Claire Ptak was de gelukkige die de bruidstaart van prins Harry en Meghan mocht bereiden! Naast alle zoete lekkernijen kun je hier ook lunchen.

47 Wilton Way, London E8 3ED

https://www.instagram.com/p/Bxxs7XMhC-T/

Dean Street Townhouse

Dit is de plek waar de vonk écht oversloeg tussen Meghan en Harry. Bij Dean Street Townhouse hadden de tortelduifjes namelijk hun eerste date. Dit restaurant is onderdeel van de privé club Soho House. Ook kun je hier in een van de 39 kamers overnachten. Hier moet je wel zo’n 480 pond (€534) per nacht voor over hebben.

69 – 71 Dean St, Soho, London W1D 3SE

https://www.instagram.com/p/BzxbjODnleB/

Bocca di Lupo

Dit Italiaans restaurant is een favoriet van de hertogin. Zij en haar prins komen hier nog vaak langs om een hapje eten. Ze serveren typische Italiaanse gerechts zoals overheerlijke pasta’s tot romige Portobello champignons. Meghan of geen Meghan, het is zeker een bezoekje waard.

12 Archer St, Soho, London W1D 7BB

https://www.instagram.com/p/BxE7b6Dnjn2/

Kensington Flower Corner

Een bosje bloemen is wellicht geen handige souvenir, maar als je goed oplet kom je haar misschien wel tegen! Wel heel goed kijken want als Markle ‘in het wild’ te spotten is, gaat ze voor een goede incognito-look. Deze bloemenwinkel zit ook erg vlakbij haar huis en zij wordt hier dus vaker gespot.

80A Kensington High St, Kensington, London W8 4SG

https://www.instagram.com/p/BcAmpbGhlqG/

Nails and Brows Mayfair

Wil je koninklijke nagels en wenkbrauwen? Dan is deze salon de plek waar je moet zijn. Hier wordt de hertogin namelijk weleens in de watten gelegd. Manicures, pedicures en je kunt je zelfs laten harsen.

31 Berkeley St, Mayfair, London W1J 8EJ

https://www.instagram.com/p/BzFU9ePAUuB/

Tags

KONINKLIJKLONDENMEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRYROYAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck