Bij Jake komt Jutta op de tweede plek

Jake zet Jutta op plek twee
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bij Jake Paul komt zijn vriendin Jutta Leerdam niet op de eerste, maar op de tweede plek. Dat vertelt hij in een filmpje op TikTok.

,,Hey Jake, wat zijn drie dingen waar je niet zonder kunt?”, vraagt een vriend aan Jake. Hoewel je zou verwachten dat Jake zijn vriendin Jutta als eerste noemt, grapt hij: ,,Zuurstof.”

Uiteraard komt daarna wél Jutta. ,,Ik zou zeggen, mijn vriendin Jutta”, vervolgt Jake. En, natuurlijk: ,,Bokshandschoenen.”

Gewaarschuwd

Jake en Jutta maakten in april dit jaar hun relatie wereldkundig nadat de twee meerdere keren samen werden gespot. Hoewel de twee dol zijn op elkaar, hebben sportkenners Jutta gewaarschuwd voor Jake. ,,Die relatie is echt niet voor eeuwig”, zei voormalig schaatser Ben van der Burg in gesprek met weekblad Story. ,,Die gast is gek!”

‘Focus verloren’

Sportmarketeer Chris Woerts stelde dat Jutta moet oppassen dat ze haar carrière niet vergooit door met Jake te daten. Toen Jutta in training voor het nieuwe seizoen was, bracht ze veel tijd door met Jake. ,,Dan hoor je niet geregeld naar Amerika te vliegen om bij Jake Paul te zijn”, zei Woerts in Story. ,,Daar heeft ze misschien wel gesport, maar wel haar focus verloren. Er is daar te veel afleiding.”

Volgens Woerts moet Jutta haar focus op de sport houden, want anders is het einde oefening. ,,Zo simpel is het.”

@jakepaul 3 things i need to be happy. @CelsiusOfficial #celsiusbrandpartner ♬ original sound – Jake Paul

Tags

JAKE PAULJUTTA LEERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck