Bijrol voor Wesley: ‘Opvoeding Xess overgenomen door nieuwe liefde Yolanthe’

Vader Wesley speelt geen rol in opvoeding Xess||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Afgelopen weekend vierde Yolanthe de verjaardag van haar zoontje Xess Xava, die vrijdag alweer zes kaarsjes uit mocht blazen. Een groot feest mocht natuurlijk niet ontbreken en vader Wesley was ook van de partij. Maar het lijkt erop dat Wesley meer een bijrol in het leven van Xess speelt dan een hoofdrol…

Verjaardasfeestje Xess

Yolanthe plaatste een groepsfoto met alle mensen die op het verjaardagsfeestje van Xess aanwezig waren. Op de foto is te zien dat Xess een geweldige dag heeft beleefd: breed glimlachend staat hij in het middelpunt van de belangstelling. Vader Wesley was ook aanwezig op het feestje, maar staat helemaal aan de zijkant van de foto, ver weg van Xess.

Jasmina en Xess goede band

Op beelden die de nieuwe liefde van Yolanthe afgelopen weekend in haar Instagram Stories plaatste, lijkt het erop dat zij de rol van Wesley overgenomen heeft. Samen met Xess ligt Jasmina in het bed van Yolanthe. De twee lijken een enorm goede band met elkaar te hebben.

Eerder noemde Jasmina Xess al ‘haar baby’ en afgelopen weekend hebben de twee weer veel tijd met elkaar doorgebracht. Samen met Yolanthe zijn ze op pad geweest met de scooter. Is de rol van Wesley overgenomen door Jasmina?

Tags

WESLEY SNEIJDERXESS XAVAYOLANTHEYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck