Bijzonder! Laurentien nodigt 700 leerlingen uit voor koffie

Door: DitjesenDatjes
02-10-2021

Prinses Laurentien blijkt wel van visite te houden. Ze heeft namelijk alle 700(!) leerlingen van de Europese School van Den Haag (ESH) uitgenodigd om bij haar thuis op de koffie te komen!

Talenknobbel

Op vrijdagochtend opende de prinses de middelbare schoolafdeling in het gebouw van de ESH. Op deze school zitten niet alleen Nederlandse leerlingen, maar ook leerlingen met een buitenlandse achtergrond. Er worden lessen gegeven in 13 talen! Tijdens de opening, waarbij de prinses een grote sleutel overhandigde aan aan klassenvertegenwoordigers, liet Laurentien zien dat ze ook een talenknobbel heeft. Ze sprak namelijk afwisselend Engels, Duits, Frans en Nederlands.

‘Relaxt’

Tijdens de rondleiding die Laurentien na de symbolische opening kreeg, vond ze dat alles ‘heel relaxt’ aanvoelde. Zo relaxt, dat ze vervolgens heeft besloten alle 700 leerlingen uit te nodigen om bij haar op de koffie te komen! ,,Wie weet komt daar iets moois uit. Er is hier zo’n fijne sfeer, dat ik heb gezegd ‘kom langs'”, zei ze er daarna over.

Meer DenD