Bikinifoto Gaby Blaaser zorgt voor vragen: ‘Photoshop-foutje?’

Foutje bedankt!
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gaby Blaaser heeft haar Instagram-volgers getrakteerd op een bikinifoto. De foto zorgt echter voor een hoop vragen. ,,Photoshop-foutje?”

Gaby Blaaser heeft een aantal vakantiekiekjes gedeeld op Instagram, maar een van de foto’s roept een hoop vragen op. Gaby poseert in bikini op het strand, maar volgens volgers klopt er iets niet aan de foto. ,,Wat zit er nou onder je borst? Rechts voor de kijkers…”, reageert een volger. Een ander ziet het ook. ,,Het er heel apart uit inderdaad. Als ik beter kijk ga ik hele gekke dingen zien.”

Photoshop-foutje?

Sommige volgers denken dat Gaby Photoshop heeft gebruikt, maar tijdens het bewerken een foutje heeft gemaakt. ,,Gevalletje foute Photoshop?”, reageert de volger. Kennelijk denken meer mensen dat het een foutje is van Gaby, want de reactie krijgt meerdere likes.

Nieuwe vriend

Overigens was Gaby niet alleen op vakantie. Volgens Juicechannel werd Gaby samen met een andere man gespot op het vliegveld. ,,Volgens onze volger waren ze ook klef met elkaar en werd er zelfs gezoend”, deelde het kanaal al eerder op Instagram.

De Bachelorette

Wie is deze man? ,,Volgens bronnen is Gaby sinds een tijdje samen met Rick de Veth!”, meldde Juicechannel. Gaby en Rick kennen elkaar al een tijdje. Sterker nog: voor haar deelname aan het programma De Bachelorette waren de twee al aan het daten. ,,Gaby heeft Rick toen wel ingelicht dat ze gevraagd was om het programma te gaan doen. Toen heeft Rick aangegeven dat hij niet verder wilde daten als ze dit ging doen.”

Tags

GABY BLAASER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck