Bilal Wahib brengt liedje uit over lievelingsjeans

Door: DitjesDatjes
26-02-2021

Bilal Wahib is de studio ingedoken voor een ode aan zijn favoriete jeans bij vrouwen. De acteur en zanger heeft een nieuwe single uitgebracht met Ronnie Flex, getiteld 501. “Dat is die Levi’s-broek, weet je wel? Die lift de billetjes een beetje omhoog, daar houd ik van”, vertelt hij aan het ANP. “Mijn vriendin draagt die broek ook graag.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het liedje komt volgens Bilal precies op tijd. “Nu het zonnetje weer begint te schijnen is dit de perfecte achtergrondmuziek voor het voorjaar”, legt hij uit. Het nummer is vrolijk en viert “de vrouwelijke rondingen in de welbekende jeans”.

Voor de plaat werkte de Mocro Maffia-ster samen met Ronnie Flex. “Het nummer was eigenlijk al klaar, maar ik miste nog een sausje.” En dat sausje moest Ronnie zijn. “Ik stuurde hem het liedje toe. Hij deed zijn ding en toen was het in een keer goed.”

Miljoen euro

De nieuwe single 501 is bovendien onderdeel van een nieuw album. “Daarover mag ik nog niet zoveel zeggen, maar er komen onverwachte gasten bij”, vertelt Bilal. “Kijk, een single met Ronnie daar verras ik misschien niet zoveel mensen mee.” Maar zijn eerste plaat belooft volgens de acteur verrassend, fris en luchtig te zijn.

De inspiratie haalt Bilal uit zijn eigen leven. “Er is nooit wat gelogen in mijn nummers. Ik ga niet zingen over een miljoen euro op mijn pinpas. Al zou het waar zijn, ik wil niet opscheppen, toch!” Wanneer de nieuwe plaat uitkomt, is nog niet bekend. “Maar ik kan wel beloven dat je deze zomer lekker kan dansen op mijn nieuwe muziek.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD