Bilal Wahib over onlinevideo: ‘Vreselijk veel spijt’

Bilal Wahid
Door: Eva Steins
25-03-2021

Bilal Wahib gaat diep door het stof. Zijn advocaat heeft laten weten dat hij ‘vreselijk veel spijt’ heeft van de onlinevideo die hij met Oussama Ahammoud opnam. In de video vroeg hij een waarschijnlijk minderjarig jongetje zijn geslachtsdeel te laten zien, voor de ogen van duizenden kijkers.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Wahib bood de jongen, die op 11 jaar wordt geschat, zeventien duizend euro als hij tijdens de livestream zijn geslachtsdeel zou laten zien. En dat deed hij, tot grote hilariteit van Wahib, Ahammoud en de kijkers van de livestream. Een actie die Wahib de volgende dag duur is komen te staan…

‘Enorme fout’

Wahib’s advocaat Nienke Hoogervorst gaf gisteravond een verklaring aan De Telegraaf en RTL Boulevard. ,,Hij geeft toe dat hij een enorme fout heeft gemaakt”, aldus Hoogervorst. ,,Het was een onbezonnen daad en een totaal misplaatste grap, zegt hij. Hij is enorm aangeslagen, ook omdat hij nu alles ziet instorten.”

De carrière van Wahib was na de actie in één klap verwoest. Zo liet zijn platenlabel Topnotch hem direct vallen en werden uitzendingen van het jeugdprogramma dat hij voor Zapp presenteerde geschrapt. Ook de aflevering van Art Rooijakkers over de vloer waarin Wahib gisteravond te zien zou zijn werd op de lange baan geschoven.

De acteur en rapper wordt verdacht van het vervaardigen en verspreiden van kinderporno.

Meer DenD