Billie Eilish vindt sociale isolatie heerlijk

Door: DitjesDatjes
07-04-2020

Zangeres Billie Eilish zit niet in zak en as sinds ze door de uitbraak van het coronavirus aan huis is gekluisterd. “Ik heb het prima naar mijn zin in mijn eentje. Het is denk voor het eerst sinds ik twaalf jaar oud was dat ik zo lang niks te doen had,” zegt ze in de podcast van Electronic Beats.

Tekst gaat verder onder advertentie

“Ik heb het gevoel dat iedereen de hele dag op FaceTime zit met vrienden. Ik hou van mijn vrienden, mis ze heel erg, ik kan niet wachten om ze te zien, maar tegelijkertijd zit ik goed. Ik heb het gevoel dat zodra we de mensen weer kunnen ontmoeten en we naar buiten kunnen gaan, we zo gelukkig en dankbaar zullen zijn. Binnen ongeveer drie dagen zullen we het allemaal weer als vanzelfsprekend beschouwen”, denkt de zangeres.

Helemaal alleen zit Billie ook weer niet, want ze verzorgt twee jonge hondjes. Dat is volgens haar een “leuke fulltimeklus”.

Eilish deed vorige maand vanuit haar huiskamer mee aan het iHeart Living Room Concert for America, een benefiet om geld op te halen voor de strijd tegen het coronacrisis in de Verenigde Staten.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD