Billie Lourd verkleedt zoontje als Leia op Star Wars-dag

Door: DitjesDatjes
05-05-2021

De dochter van Carrie Fisher stond dinsdag stil bij ‘May the 4th’, de datum die onder fans is uitgegroeid tot een Star Wars-feestdag. Billie Lourd zette haar zeven maanden oude zoontje Kingston een muts met knotjes op, waardoor hij leek op het personage dat haar moeder speelde in de filmreeks, prinses Leia.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Billie deelt het gezicht van haar zoon niet op social media, maar nam een foto van de achterkant van het hoofd van het knulletje, dat op het kiekje naar een foto van zijn oma kijkt. Carrie Fisher overleed eind 2016. Haar kleinzoon draagt op een tweede foto die Billie deelde ook een rompertje met Carrie als Leia erop.

4 Mei is uitgegroeid tot Star Wars-fandag vanwege de gelijkenis van die datum uitgesproken in het Engels, May the Fourth, met de bekende Star Wars-uitspraak ‘May the force be with you’. Ook Mark Hamill, die Fishers tweelingbroer Luke Skywalker speelde in de filmreeks, vierde de dag op social media. Op Twitter liet hij weten: “Ik begin eindelijk te accepteren dat ik waarschijnlijk nooit een andere film zal maken die zijn eigen dag krijgt.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD