‘Bindi Irwin wil groots televisiehuwelijk’

Opgegroeid tussen de dieren in de Australia Zoo, temidden van camera’s, zou Bindi Irwin het wel zien zitten om haar ja-woord te geven aan haar verloofde Chandler Powell tijdens een ceremonie op televisie. Het stel deelt op die manier niet alleen hun liefde ten overstaan van de hele wereld, maar bouwt daarmee ook stevig verder aan het merk Australia Zoo, de dierentuin die bekend werd door Bindi’s overleden vader Steve.

Bindi en Chandler lieten in hun familieshow Crikey! It’s the Irwins al doorschemeren open te staan voor een televisiehuwelijk en volgens een bron ‘moet het een trouwerij worden waarbij die van Harry en Meghan verbleekt’. “Ze nodigen verschillende internationale sterren uit, zoals talkshowhost Jimmy Fallon en actrice Millie Bobby Brown, met wie ze goed bevriend zijn,” liet de insider aan Woman’s Day weten.

Het huwelijk zou moeten plaatsvinden in de Australia Zoo, om zo ook Steve te eren. Bindi en Chandler willen zijn levenswerk, samen met haar moeder Terri en broer Robert, voortzetten. Daarbij wil het stel omringd zijn door dieren.

Volgens de bron kunnen Bindi en Chandler rond de 10 miljoen dollar aan televisierechten verdienen, wanneer verschillende netwerken tegen elkaar opbieden om hun huwelijk uit te mogen zenden.

 

BuzzE