Binnenkijken: 538-DJ Frank Dane maakt winst met dit miljoenen penthouse

Frank Dane
Door: Charlotte Wijnen
22-06-2021

Radio 538-DJ Frank Dane heeft zijn mega luxe penthouse in Wassenaar al na drie jaar verkocht. En hij maakt nog een hoop winst ook…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Financiële klapper

Frank heeft zijn optrekje drie jaar geleden gekocht voor de prijs van 1.075.000 euro en volgens BekendeBuren verkocht hij het voor 1.350.000 euro, al staat het op Funda nog wel te koop. Hiermee maakt de Radio 538-DJ een financiële klapper.

De koper heeft dus flink in de buidel moeten tasten, maar krijgt er wél veel voor terug. Het penthouse is gelegen op de vijfde verdieping van het ‘Parq Residence’. Met een woonoppervlakte van 238 vierkante meter is er meer dan genoeg ruimte en telt het vier kamers en twee badkamers.

Nog geen ander optrekje?

Daarnaast beschikt het optrekje over een royale woonkamer en keuken en een mega-zonneterras. Dat laatste zal Frank vast nog wel gaan missen, want vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht.

Maar waar gaat Frank nu wonen? Voor zowel bekend heeft hij nog geen ander optrekje gekocht. Maar toen het penthouse nog in aanbouw was, huurde hij een duinvilla voor 5000 per maand. Misschien dat hij daar wel weer een tijdje gaat vertoeven…

Bekijk hier de foto’s van het penthouse

Meer DenD