Binnenkijken: Bastiaan van Schaik hoopt op miljoen winst met dit penthouse

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Stylist Bastiaan van Schaik zet zijn penthouse opnieuw in de verkoop. Hij hoopt hiermee een grote winst te maken van één miljoen euro. Kijk hier binnen in het prachtige optrekje!

Miljoen euro winst

Het is niet de eerste keer dat de stylist zijn penthouse te koop zet. Al tweemaal eerder heeft hij geprobeerd een koper te vinden, meldt BekendeBuren. Zo zette hij het de eerste keer te koop voor een prijs van 1.225.000 euro en verhoogde hij later de prijs naar maar liefst 1.695.000 euro.

Maar omdat het niet lukte om zijn woning voor die prijs te verkopen, staat het nu te koop voor een bedrag van 1.495.000 euro. Zelf kocht hij het penthouse in 2005 voor een bedrag van 539.000 euro. Hij hoopt dus met de verkoop van zijn appartement een winst te maken van bijna één miljoen euro.

Aan het water

Maar wat krijgt de koper voor dit enorme bedrag terug? De toekomstige bewoner gaat leven in een penthouse van 270 vierkante meter. Toch zijn er maar twee kamers, waarvan één slaapkamer en één badkamer, verdeeld over twee woonlagen. Natuurlijk is er wel een luxe keuken aanwezig met kookeiland en inbouwapparatuur.

En ook van de buitenkant is het een plaatje om te zien. Het optrekje ligt aan het water en biedt uitzicht over de Ertshaven. Met de zwemsteiger voor de deur kan er elke ochtend een duik in het water genomen worden.

Kijk hier binnen in het penthouse

Tags

BASTIAAN VAN SCHAIKBINNENKIJKEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie