Binnenkijken: Bridget zet haar woning wéér te koop

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bridget Maasland heeft haar luxe Amsterdamse woning te koop gezet voor een vraagprijs van ruim 1,3 miljoen euro. Kijk hier binnen in het optrekje!

Bridget heeft haar optrekje voor een vraagprijs van 1.325.000 euro te koop gezet. Zelf kocht ze de woning voor 1.025.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1.165.000 euro. Dat meldt BekendeBuren.

Winst

Wanneer Bridget haar woning voor de vraagprijs verkoopt, maakt ze dus een winst van maar liefst 160.000 euro. Overigens is het nog maar de vraag of dat gebeurt, aangezien het de zoveelste keer is dat Bridget haar woning te koop zet. Eerder zette ze haar woning nog te koop voor een vraagprijs van 1.275.000 euro.

Dertig keer verhuisd

Hoewel de presentatrice in een prachtig huis woont met een woonoppervlakte van 163 vierkante meter, drie slaapkamers én twee badkamers, wil ze kennelijk toch graag verhuizen. In een interview met LINDA liet Bridget eerder al weten dat ze al tientallen keren is verhuisd. ,,In mijn leven ben ik al zo’n dertig keer verhuisd. Zestien keer met mijn ouders, veertienmaal alleen, met een partner of kind”, onthulde ze.

Verslaafd

Daarnaast gaf de presentatrice toe dat ze verslaafd is aan Funda. ,,Zo vond ik deze benedenwoning in het centrum van Amsterdam. Ik woonde in een leuke loft in de Sluisstraat en had totaal geen verhuisplannen, maar zag deze dubbele benedenwoning en was acuut verliefd. Mijn loft had ik binnen 24 uur met winst verkocht.”

Kijk HIER binnen

Tags

BINNENKIJKENBRIDGET MAASLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck