Binnenkijken: De prachtige villa van Ilse DeLange

Ilse DeLange
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het succes van Ilse DeLange verplaatste zich de laatste jaren voornamelijk naar het buitenland, en dat heeft overduidelijk zijn vruchten afgeworpen. Neem een kijkje in de prachtige villa mét buitenzwembad van de countryzangeres.

De Twentse zangeres staat altijd met beide benen aan de grond, maar een beetje luxe ontneemt ze zichzelf niet. Samen met haar partner Bart geniet zij van een prachtige villa in het Gooise Huizen, met verwarmd buitenzwembad…

Miljoenen

Dat Ilse goed geboerd heeft is duidelijk te zien aan het droompaleis. Samen met haar partner Bart kocht zij volgens Bekendeburen.nl de villa voor een bedrag van 1.575.000 euro. In eerste instantie zou de vraagprijs op 1.795.000 gelegen hebben.

De villa is van alle gemakken voorzien en ligt direct aan de bosrand. Met zes slaapkamers en twee badkamers is er dus ook genoeg ruimte voor een eventuele gezinsuitbreiding. Iets waarover de zangeres liever niet praat.

,,Ik vind het heel ver-velend dat iedereen ineens denkt daarover te mogen beginnen. Dat gaan mensen namelijk geen zak aan. Ik ben best een open persoon, maar dit is zo’n onderwerp waarvan ik denk: mensen hoeven niet alles van mij te weten. Op mijn leeftijd moet je jezelf continu verantwoorden, dat is niet fijn. Ik vind het ook een onbehoorlijke vraag. Je weet niet wat er speelt in iemands leven, dus laat het lekker bij stellen zelf liggen”, zei zij eerder in Viva.

Bekijk hier de foto’s van de prachtige villa

Tags

BINNENKIJKENILSE DE LANGEVILLAWONING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck