Binnenkijken: De prachtige villa van Leontine Ruiters

Leontine Borsato
Door: Eva Steins
11-01-2021

Na de scheiding met Marco Borsato moest Leontine op zoek naar haar eigen stekkie. Het gezamenlijke huis in Blaricum werd ingeruild voor een gehuurde villa in het Gooische Huizen. Aan de foto’s te zien heeft Leontine aan luxe niet ingeleverd…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het is bijna een jaar geleden dat Marco en Leontine een punt achter hun huwelijk zetten. De zanger zou meerdere affaires te hebben gehad, waarvan hij er één toegaf: die met pianiste Iris Hond. De koek was dus op voor Leontine en Marco, en hun wegen scheidden. Hun Blaricumse paleis werd in de verkoop gezet en Marco vertrok naar zijn moeder Mary. Leontine nam intrek in een luxe huurvilla in dezelfde woonplaats van onder andere Linda de Mol…

Foto’s

Dat Leontine Ruiters een neusje voor luxe heeft blijkt uit de foto’s van haar villa die op Bekendeburen.nl gepubliceerd werden. Leontine huurt deze twee onder één kap-villa voor een flink bedrag: 3950 euro per maand.

Maar daar krijgt ze ook wat voor terug: een woonoppervlakte van ruim 203 vierkante meter met maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers.

Bron:
FlobergMakelaardij

Ziekenhuis

Vorig weekend belandde Leontine in het ziekenhuis met een geperforeerde blindedarm. Dit werd gemeld door Shownieuws.

Haar dochter Jada zou Leontine naar het ziekenhuis hebben gebracht nadat Leontine leed aan heftige buikklachten. Afgelopen maandag zou Leontine geopereerd zijn, en woensdag zou zij weer naar huis zijn gekeerd.

LEES OOK:

Marco Borsato: ‘Ik heb maar één grote liefde’

Meer DenD