Binnenkijken: De slaapkamer van Alexia in Wales

Binnenkijken in de slaapkamer van Alexia
Door: Charlotte Wijnen
31-08-2021

Prinses Alexia is aangekomen op het Atlantic College in Wales. Net als alle andere leerlingen van de kostschool, moet Alexia haar slaapkamer delen. Kijk hier binnen in de slaapkamer!

Alexia wordt hetzelfde behandeld

Een kasteel uit de elfde eeuw, van de buitenkant is de nieuwe school van Alexia een plaatje om te zien. De 16-jarige prinses ging tot vorig schooljaar naar het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag. In Wales zal ze opgaan voor haar Internationaal Baccalaureaat.

Net als de andere leerlingen, zal Alexia na haar schooluren vrijwilligerswerk moeten doen voor de gemeenschap in Wales. Dat kan van alles zijn: in een verzorgingshuis helpen of op de lokale middelbare school lesgeven.

LEES OOK:

De prinsessen zijn aangekomen in Wales

Dit is de slaapkamer

Hetzelfde geldt voor de slaapkamers. Net als iedereen moet Alexia haar slaapkamer delen met andere leerlingen. Hierdoor zal ze weinig privacy hebben, maar ook snel nieuwe vriendschappen sluiten en zich ‘gewoon’ voelen.

En nieuwe vriendschappen zullen snel volgen, want op beelden van een leerling is te zien dat de spullen al uitgepakt zijn en de bedden opgemaakt. De leerlingen slapen samen in stapelbedden en lijken het al erg naar hun zin te hebben.

Meer DenD