Binnenkijken: Dit is het nieuwe liefdesnest van Adele en Rich Paul

Adele koopt kast van huis
Door: Charlotte Wijnen
12-05-2022

Na amper een jaar daten hebben Adele en Rich Paul de volgende stap gezet in hun relatie. De zangeres en de sportmakelaar gaan samenwonen in het enorme landgoed dat ze onlangs op de kop hebben getikt: een allesbehalve bescheiden optrekje waar een prijskaartje van wel 55 miljoen euro aanhing.

In januari werd bekend dat Adele 58 miljoen dollar, omgerekend 55 miljoen euro, had neergelegd voor de voormalige woning van Sylvester Stallone in Beverly Hills. Dat blijkt nu ook de woning te zijn waar ze met Rich Paul gaat samenwonen.

20.000 vierkante meter

,,De tijd vliegt”, schreef Adele woensdag op Instagram bij een serie foto’s van haar en Rich Paul. Op de eerste foto staat het verliefde stel voor hun nieuwe woning, terwijl ze allebei een huissleutel tonen. 

Het enorme landgoed is bijna 20.000 vierkante meter groot en beschikt in totaal over maar liefst zes slaapkamers en tien badkamers. Ook beschikt het optrekje over een master suite, die nog eens twee ruimte slaapkamers met badkamer heeft. Je zou er zo in kunnen verdwalen.

Thuisbioscoop en enorm zwembad

En Adele zal zich niet snel vervelen in haar nieuwe optrekje, want de woning beschikt over een gastenverblijf, een prachtige bar, gameroom, ingebouwde sauna, stoombad én een thuisbioscoop.

Ook buiten is er aan ruimte geen gebrek. In de enorme tuin bevindt zich een zwembad met een prachtig uitzicht. De royale garage biedt plaats aan wel acht auto’s. En dat heeft Adele wel nodig, want zelf beschikt ze al over zes auto’s.

Meer DenD