Binnenkijken: Dochter prins Albert koopt megavilla

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jazmin Grace Grimaldi, de dochter van prins Albert, heeft een schitterende villa op de kop weten te tikken. De villa staat op een berg in de Hollywood Hills en heeft een prachtig uitzicht. Kijk hier binnen in het optrekje!

De vraagprijs voor de villa was 2,6 miljoen dollar, maar om er zéker van te zijn dat het optrekje van haar zou worden, heeft ze er nog 700.000 dollar bovenop gegooid. En voor 3,3 miljoen dollar wist ze de villa inderdaad te bemachtigen. Dat meldt Dirt.

Uitzicht over skyline Los Angeles

De villa werd gebouwd in 1965 en is recentelijk gerenoveerd. Het heeft drie slaapkamers, drie badkamers en een toilet, verdeeld over drie verdiepingen. Hoewel het huis geen zwembad heeft, heeft het wel een bijzonder uitzicht op het Griffith Oberservatorium en het Hollywood Sign. Daarnaast heeft elke etage een balkon dat uitzicht biedt over de skyline van Los Angeles.

Hoewel het optrekje in een rustige woonwijk ligt, hoeft Jazmin zich niet te vervelen. Op slechts een paar minuten rijden ligt de Sunset Strip, waar genoeg te doen is.

Kijk HIER binnen in de villa

Tags

BINNENKIJKENPRINS ALBERT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie