BINNENKIJKEN: Floortje Dessing leeft liever als zwerver dan in haar miljoenen villa

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Aangezien Floortje Dessing haar reizen niet door kunnen gaan vanwege corona, heeft ze maar een villa gekocht op landgoed Waterland in Velsen-Zuid voor meer dan een miljoen euro. Dat heeft Bekendeburen ontdekt. Groot genoeg om zich zat te vermaken in eigen land.

,,Waar vind je dit nog? Leven als een God in Frankrijk op een steenworp van Amsterdam” vindt de makelaar van de woning. De villa van ruim 137m2 bevindt zich op een landgoed van meer dan één hectare eigen grond. De voormalige portierswoning van het landgoed, die is nu van Floortje is. Het is wit geschilderd huis met een klassiek rood dak en ouderwetse luikjes voor de ramen.

Pipowagen in de tuin

Verder beschikt de villa over drie slaapkamers en één badkamer en is verdeeld over twee woonlagen. ,,Een weelde van bloemen, er is genoeg ruimte voor allerlei soorten dieren, zoals de dwergezels die er nu wonen, en een pipowagen.” vertelt de makelaar over de dromerige sprookjestuin.

Eigen groenteboer spelen

Hier kan Floortje als vegetariër haar eigen groente gaan kweken, want er is een moestuin en een fruitboomgaard aanwezig. Ook een vuurplaats en een siertuin met geurende rozen en plukbloemen. En al het groen in haar tuin wordt ook nog eens bewaterd met een beregeningssysteem uit eigen bron.

Ook al bezit Floortje nu een villa van meer dan een miljoen euro. Het liefst leeft ze als een oude zwerver. ,,Dat reizen. Dat is wie ik ben. Ik ben een ouwe zwerver, ik ben iemand die het liefst uit z’n kofferbak leeft.” vertelt ze destijds in een interview aan HP/De Tijd.

Bekijk HIER de foto’s.

Tags

BINNENKIJKENFLOORTJE DESSING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck