Binnenkijken: Gaat Dionne Stax nu al samenwonen met Steven?

Dionne Stax
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Onlangs werd bekend dat Dionne Stax de liefde heeft gevonden bij Steven Jansen, bekend van het dj-duo Lucas & Steve. En het lijkt erop dat de twee grote plannen hebben, want Steven heeft een riante villa gekocht waar Dionne zo bij in kan trekken. Zou het stel toe zijn aan de volgende stap in de relatie?

950.000 euro

De vonk tussen de twee sloeg over toen ze allebei werden uitgenodigd bij het programma van Nick en Simon in de zomer van vorig jaar. Na de opnames bleven Dionne en Steven contact houden en inmiddels zou Dionne nog maar weinig te vinden zijn in haar eigen woning.

En laat Steven nou nét een riante gezinsvilla hebben gekocht, meldt weekblad Story. Hij betaalde hier 950.000 euro voor terwijl de vraagprijs op 895.000 euro lag.

Samenwonen?

Met een woonoppervlakte van wel 184 vierkante meter is de villa zó ruim dat Dionne er meteen bij in zou kunnen trekken. De woning bevindt zich in Almere en ligt pal aan het water. Het stel krijgt er ook nog eens een leuke buurman bij. Rapper Ali B woont slechts tweehonderd meter verderop.

Dionne zou momenteel nog in haar Amsterdamse huurappartement wonen waar ze eerder met ex-vriend Sytse Oudkerk woonde en daarna met haar goede vriendin Suse van Kleef. Zou ze haar Amsterdamse huurappartement verlaten om samen met Steven in de prachtige villa te gaan wonen?

Bekijk HIER de prachtige villa

Tags

BINNENKIJKENDIONNE STAXLUCAS&STEVENIEUWE LIEFDESTEVEN JANSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck