Binnenkijken: Het liefdesnestje van Mart Hoogkamer en Jennifer

Huis Mart Hoogkamer
Door: Charlotte Wijnen
08-08-2022

Mart Hoogkamer heeft onlangs samen met zijn vriendin Jennifer een droomhuis gekocht. Het gaat om een prachtige hoekwoning in het centrum van Rijnsburg. Kijk hier binnen in het liefdesnestje!

Hoewel eerder werd gedacht dat Mart Hoogkamer een woning in Lisse zou hebben gekocht, blijkt zijn nieuwe woning in het centrum van Rijnsburg te staan. Dat meldt BekendeBuren.

Niet in Lisse maar in Rijnsburg

,,Droomhuis gekocht. Een nieuw begin”, schreef Mart op Instagram bij een foto samen met Jennifer. Omdat Mart geen foto deelde van de woning zelf, werd er gespeculeerd over waar de woning staat. Eerder werd er gedacht aan Leiden of aan Lisse, maar nu blijkt dat de woning in Rijnsburg staat.

Mart betaalde voor het optrekje 735.000 euro, wat ook de vraagprijs van de woning was. Voor dat geld krijgt het stel een hoop terug. Met een woonoppervlakte van maar liefst 148 vierkante meter is er ruimte genoeg voor eventuele gezinsuitbreiding.

Mart en Jennifer wonen er nog niet

De woning beschikt over vijf slaapkamers en twee badkamers. Koken kan in de luxe halfopen woonkeuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ook in de achtertuin is meer dan genoeg ruimte: de oppervlakte bedraagt 105 vierkante meter.

Momenteel wonen Mart en Jennifer nog niet in het huis. Volgens BekendeBuren, die de koopakte in handen heeft, is de overdracht op 3 januari 2023. Op de website van de makelaar staat nog dat het optrekje verkocht is onder voorbehoud.

Kijk HIER binnen in de villa

Meer DenD