Binnenkijken: Het luxe huurhuis van Eva Jinek

Eva Jinek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Altijd al eens een kijkje willen nemen in het huurhuis van een bekende Nederlander? Eva Jinek verliet haar Amsterdamse etage door verbouwende buren en vindt tijdelijk onderdak in een volledig gemeubileerd huurhuis in Noordwijk aan Zee. Bekijk de binnenkant in de video hieronder.

Eva, Dexter en de kleine Pax (2) vertrekken binnenkort naar een luxe koophuis in Abcoude. Daarmee laten ze hun Amsterdamse optrekje definitief achter zich. Een pijnlijk afscheid wordt het niet, want Eva heeft besloten de Amsterdamse deur vroegtijdig achter zich dicht te trekken. De reden: een enorme verbouwing van haar buren die voor flink wat overlast zorgt.

Villa

De villa ligt op loopafstand van het Noordwijkse strand. Een plek waaraan Eva warme herinneringen heeft.

,,Ik ben niet in Nederland opgegroeid, maar we gingen er wel naartoe op vakantie. Van de Hollandse zomer herinner ik me twee dingen: in de rij voor de patatkraam staan tussen topless vrouwen die nog net hun borsten niet op de balie legden – mijn broer en ik keken onze ogen uit – en tosti’s en appelsap nuttigen op het strand. Nu er onder mijn huis in Amsterdam wordt verbouwd en ik wegens geluidsoverlast tijdelijk in Noordwijk woon, geef ik die laatste traditie door aan mijn zoontje van twee. Elk weekend fietsen we voor een tosti en appelsap naar een strandtent,” aldus Eva.

Bekijk hier de luxe villa:

Tags

APPARTEMENTBINNENKIJKENEVA JINEKHUISNOORDWIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck