Binnenkijken: Het nieuwe appartement van Rogier

Binnenkijken bij Rogier
Door: Charlotte Wijnen
22-11-2021

Goed nieuws voor Rogier Smit: hij heeft eindelijk een woning gevonden. Het betreft een enorm appartement in het centrum van Leeuwarden. Kijk hier binnen in het unieke optrekje!

Bungalowpark

Rogier heeft een tijdje terug zijn appartement in Den Haag moeten verlaten omdat zijn huurcontract afliep. ,,Dat kon hij alleen verlengen voor een periode van minimaal twee jaar en dat vond hij te lang”, zei een goede vriend van Rogier destijds in weekblad Story.

En omdat Rogier geen andere plek had om te wonen sinds hij niet meer samen is met Frank, tipte de vriend hem over een bungalowpark. Dat ging echter niet om een luxe bungalowpark, maar één met een boerderij. Op Instagram poseerde de diva regelmatig bij een tractor en tussen de koeien.

Rijksmonument in Leeuwarden

Maar gelukkig heeft Rogier eindelijk een eigen woning gevonden. Hij deelt het goede nieuws op social media. ,,My new home”, schrijft hij in zijn Instagram Stories bij een foto van het enorme appartement.

Het blijkt te gaan om een rijksmonument en het is gebouwd rond het jaar 1755. Op de foto die Rogier deelt is te zien dat het optrekje van de buitenkant al een plaatje is, maar de binnenkant mag er ook zeker wezen.

Met een totale woonoppervlakte van 210 vierkante meter is er ruimte genoeg. Een royale woonkamer, open keuken, drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer: Rogier komt niets te kort in zijn nieuwe woning.

Het appartement is eerder verkocht voor de prijs van 350.000 euro. Uit een inmiddels verwijderde advertentie op Marktplaats blijkt dat Rogier het huurt. Hoeveel hij voor het optrekje betaalt is niet bekend.

Meer DenD