Binnenkijken in de geheime club van Harry en Meghan

Binnenkijken in de geheime privé club van Harry en Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins Harry en Meghan Markle hebben een geheime ‘ontsnappingsplek’. Het gaat om San Vicente Bungalow, een exclusieve club waar je alleen mag verblijven als je lid bent.

Om met zijn gezin tot rust te komen zonder pottenkijkers, gaat Harry regelmatig naar een ontsnappingsoord in Los Angeles in de vorm van een luxe bungalow. Naast verblijven, kan Harry daar ook ongestoord sporten. Harry zou de plek zien als een escape place.

Verborgen

San Vicente Bungalow is in 2018 opgericht door ervaren boetiekhotelier Jeffrey Klein. De plek is een verborgen oase, verscholen tussen struikgewas. Van de buitenkant heeft het een luxe uitstraling en er is een zwembad, bar en restaurant aanwezig.

4.200 dollar

De club beschikt over negen kamers. Hoewel leden een eenmalige bijdrage van 1.800 dollar én daarbovenop een bedrag van 4.200 dollar per jaar moeten betalen, zijn de kamers niet luxe te noemen. Wel zijn ze allemaal huiselijk ingericht wat het een sfeervolle en rustige plek maakt om te verblijven.

Date

Het gerucht gaat dat Harry en Meghan lid zijn. Volgens Amerikaanse media genoot het paar begin maart van een date in de club.

Harry is niet de enige beroemdheid die regelmatig in de exclusieve club verblijft. Ook Elon Musk, Steven Spielberg, Leonardo DiCaprio, Miley Cyrus en Justin en Hailey Bieber boeken regelmatig een kamer.

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck