Binnenkijken: Kim Kötter en Jaap Reesema verkopen droomvilla nu alweer

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kim Kötter en Jaap Reesema bouwden meer dan twee jaar aan de droomvilla, maar besluiten nu alweer te verhuizen. Kim geeft zelf een kijkje in de villa, die ze toch wel ‘met buikpijn’ verlaat.

Villa verlaten met buikpijn

In haar Instagram Stories geeft Kim een rondleiding door de prachtige villa. ,,Toch wel even met buikpijn naar ons huidige huis kijkende”, schrijft ze erbij. ,,Ja, het huis komt te koop”, bevestigt ze.

Jarenlang bouwden Kim en Jaap aan hun droomhuis in Loosdrecht. Het moest het huis worden waar ze hun kinderen wilden grootbrengen en samen oud zouden worden. En aan de beelden op Instagram is te zien dat het huis prachtig is geworden. Toch komt het huis binnenkort in de verkoop.

Waarom verhuizen?

Maar waarom? Kim legde aan weekblad Story uit dat aan het water wonen de droom is van Jaap. ,,En er kwam een perfecte plek bij ons in de buurt vrij. Toen ik het zag, wist ik het ook meteen. Dit is het.”

Kim maakt duidelijk dat ze de plek belangrijker vindt dan het huis zelf. Hoewel ze nu wéér een gigantische verbouwing staan te wachten, houdt dat het stel niet tegen. Maar wanneer Kim de huidige villa bekijkt, krijgt ze er toch wel buikpijn van. En dat is niet gek gezien de beelden in haar Instagram Stories.

Tags

BINNENKIJKENJAAP REESEMAKIM KÖTTERVERHUIZEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck