Binnenkijken: Miljoenenboerderij Nicolette Kluijver te koop

Nicolette neemt afscheid van Nederland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nicolette Kluijver en Joost Staudt kondigden in 2020 hun scheiding aan. Afwisselend woonden ze met hun kroost in de gezinsboerderij in Ouderkerk aan de Amstel, een plek waar Nicolette ondanks de verhuizing naar Bonaire nog steeds regelmatig komt. Toch heeft ze nu besloten het te koop te zetten.

Winst van 1 miljoen

Nicolette heeft de boerderij in Ouderkerk aan de Amstel te koop gezet voor een vraagprijs van 2.850.000 euro, meldt BekendeBuren. Samen met Joost kocht ze de boerderij in 2014 voor een bedrag van 1.360.000 euro en ze lieten er een hypotheek op vestigen van 1.8250.000 euro. Wanneer Nicolette de boerderij voor de vraagprijs weet te verkopen, maakt ze een winst van maar liefst 1 miljoen euro. Een enorm bedrag!

Prachtige locatie

De vrijstaande woonboerderij heeft een oppervlakte van maar liefst 355 vierkante meter en beschikt over negen kamers, waaronder zes slaapkamers en drie badkamers. Uiteraard is er een ruime woonkeuken met kookeiland aanwezig en een wijnkelder.

De achtertuin is maar liefst 392 vierkante meter groot. In de tuin staat een authentieke hooischuur waar het gezin een jacuzzi heeft staan. En als kers op de taart ligt de boerderij op een prachtige locatie aan het water en beschikt het over een eigen aanlegsteiger. Vanuit daar vaar je binnen een halfuur naar Amsterdam.

Bonaire

Ondanks dat Nicolette en Joost uit elkaar zijn, blijven ze wel in harmonie met elkaar omgaan. Tijdens de coronacrisis emigreerden ze met de kinderen naar Bonaire. ,,Joost en ik wonen ieder apart. Hij heeft een fijn huis met zwembad in een levendige straat, en ik woon afgelegen in een klein huis in het groen omringd door dieren”, vertelde Nicolette eerder in &C. ,,Ik vind het heel fijn hoe we echt samen de kinderen opvoeden. ‘Maar wat zijn jullie dan van elkaar?’, wordt me vaak gevraagd. Ik ben gestopt met dat te omschrijven. Wat voor sticker we er ook op plakken, het past niet bij wat het is.”

Kijk HIER binnen in de woonboerderij

Tags

Nicolette Kluijver

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie