Binnenkijken: René Froger zet Gooise miljoenenvilla te koop

René Froger raakt villa maar niet kwijt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

René en Natasja Froger hebben hun prachtige villa in Blaricum te koop gezet. Het stel heeft er 28 jaar met plezier gewoond maar nu de kinderen uit huis zijn is het optrekje te groot geworden. Kijk hier binnen in de woning!

René en Natasja kochten in 1994 de villa en lieten er in totaal voor 4,6 miljoen euro aan hypotheken op vestigen. Voor hoeveel ze het optrekje willen verkopen is niet bekend, want de vraagprijs is op aanvraag. Maar volgens BekendeBuren zal de vraagprijs vermoedelijk tussen de 5,5 en 6 miljoen euro liggen.

‘Te groot voor ons alleen’

De reden dat de villa te koop staat is omdat René en Natasja het te groot vinden. ,,Alle kinderen staan op eigen benen. De meeste tijd wonen we er nu met zijn tweetjes en het huis is heel groot. Te groot voor ons alleen. We hebben er de afgelopen tijd veel met elkaar over gesproken en het plan is om kleiner te gaan wonen”, zei René onlangs in weekblad Story.

Zwembad, bioscoop en meer

Groot is de villa zeker. De woonoppervlakte bedraagt maar liefst 629 vierkante meter en in totaal zijn er negen kamers. De vijf slaapkamers en vier badkamers zijn verdeeld over twee woonlagen met een vliering en een kelder.

Verder is het optrekje voorzien van een dakterras, sauna, tennisbaan, gym én bioscoop. Op warme zomerdagen kan er ook nog een duik worden genomen in het zwembad dat gelegen is in de prachtige tuin.

Kijk HIER binnen in de villa

Tags

BINNENKIJKENNATASJA FROGERRENÉ FROGERZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck