Binnenkijken: Wietze de Jager zet zijn miljoenenvilla te koop

Door: Charlotte Wijnen
28-11-2022

Wietze de Jager heeft zijn Zwolse villa opnieuw in de verkoop gezet. Hoewel de radio-dj pas drie jaar in het optrekje woont, is het al de tweede keer dat hij het te koop zet. Kijk hier binnen in de prachtige villa!

Wietze woont sinds 2019 samen met zijn vrouw Lieke en drie kinderen in de villa. De radio-dj heeft er destijds 820.000 euro voor betaald. Een jaar later, nu twee jaar geleden, werd het huis alweer te koop gezet. Wietze vroeg er toen 1,2 miljoen euro voor, maar de villa werd niet verkocht. De radio-dj heeft toen besloten er te blijven wonen.

1,25 miljoen

Maar kennelijk willen Wietze en zijn vrouw tóch graag verhuizen en hebben het optrekje opnieuw in de verkoop gezet. Dit keer voor een vraagprijs van 1,25 miljoen euro, meldt BekendeBuren. Wanneer de villa voor de vraagprijs verkocht wordt, zal Wietze geen winst maken. Hij liet er destijds namelijk een hypotheek op vestigen van 1,3 miljoen euro.

De vrijstaande villa staat in Brinkhoek, een bosrijk gebied ten noordoosten van het centrum van Zwolle. Het heeft een woonoppervlakte van 231 vierkante meter en in totaal telt het optrekje zeven kamers, waaronder zes slaapkamers en drie badkamers.

Luxe

Naast de prachtige omgeving, is de villa is van alle luxe voorzien. Het beschikt over een luxe open keuken met bar, een en-suite-badkamer en er is zelfs een gastenverblijf te vinden. Waarom Wietze wil verhuizen is niet bekend.

Kijk HIER binnen

Meer DenD