Binnenkijken: Woning prins Maurits te huur

Woning Maurits te huur
Door: Charlotte Wijnen
27-06-2022

De woning waar prins Maurits jarenlang samen met zijn gezin heeft gewoond staat te huur. Het gaat om een prachtig pand in Amsterdam-Zuid. Kijk hier binnen in het prachtige optrekje!

De luxe woning staat op een toplocatie en heeft een woonoppervlakte van wel 203 vierkante meter. Maar voor wie geïnteresseerd is moet wel diep in de buidel tasten…

7000 euro per maand

Het optrekje staat te huur voor een prijs van 7000 euro per maand. Daarnaast moet er een eenmalige waarborgsom worden betaald van 14.000 euro, meldt BekendeBuren.

Maar daar krijgt de huurder wel een hoop voor terug. Het optrekje beschikt over zeven kamers, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over drie verdiepingen. Uiteraard beschikt de woning over een luxe keuken die voorzien is van alle benodigde inbouwapparatuur en over een tuin van 45 vierkante meter.

Bekijk hier foto’s van de woning

Villa in Breukeleveen

Hoewel er in het Kadaster staat dat het adres nog steeds op de naam van prins Maurits staat, gaat het om een voormalig pand van de prins. Maurits heeft er jarenlang samen met zijn gezin gewoond maar kocht vorig jaar zomer een villa van bijna twee miljoen euro in Breukeleveen.

De villa ligt aan de Loosdrechtse Plassen en is een plaatje om te zien. Het beschikt onder andere over een bibliotheek, wijnkelder, gym en sauna. De villa van Mabel die momenteel wordt gebouwd ligt op een steenworp afstand.

Huwelijksproblemen

Vorig jaar gingen er nog hardnekkige geruchten rond dat het huwelijk tussen Maurits en Marilène niet goed gaat. Op terrassen in de omgeving waar het gezin woont, zoemde het dat wanneer de kinderen uit huis zijn de stekker uit het huwelijk getrokken zal worden. Maar nadat bekend werd dat het stel sámen vertrok naar Breukeleveen, waaiden de geruchten snel weer over.

Meer DenD