Binnenkijken: Zó ziet de opgeknapte woning van Montana Meiland eruit

Montana showt single woning
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Montana Meiland kocht een aantal maanden geleden een woning in Noordwijk. Het stulpje moest nog behoorlijk opgeknapt worden, dus Montana is de afgelopen tijd druk geweest met klussen. En het resultaat mag er zijn: zó ziet het opgeknapte optrekje eruit!

Montana is de afgelopen tijd niet alleen druk bezig geweest met het opknappen van het pension, maar ook met haar eigen woning. Ze kreeg begin januari de sleutel en is direct aan de slag gegaan. Er was een hoop werk aan de winkel, want de woonoppervlakte bedraagt 134 vierkante meter en in totaal telt het optrekje vijf kamers, waaronder vier slaapkamers en een badkamer.

Einde in zicht

Elke kamer moest onder handen genomen worden. Maar nu, twee maanden later, heeft ze de woning al behoorlijk weten op te knappen. ,,Hard aan het werk in de living!”, schrijft Montana trots bij beelden van de woonkamer op Instagram. Ook vertelt ze wat ze allemaal heeft gedaan om de woning op te knappen. Alle wanden laten stucen, een nieuwe vloer erin, de muren verven, behangen en inrichten: het einde is in zicht! ,,Het wordt steeds beter… Bijna klaar!”, aldus Montana.

Volgers zijn enorm onder de indruk. ,,Montana wat fantastisch mooi! Wat is er hard gewerkt wow. En nu heerlijk genieten van je prachtige huisje”, schrijft een volger onder de beelden. En een ander: ,,Prachtig gedaan Montana WAUW, waanzinnig.”

Tags

CHATEAU MEILANDMEILANDMONTANA MEILANDVIDEO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck