Binnenkort nieuw programma ‘Gordon zoekt vrouw’?

Gordon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Gordon Heuckeroth blijkt geen enorme geluksvogel in de liefde. De zanger heeft al meerdere mannen verslonden maar heeft de ware nog steeds niet gevonden. De zanger is toe aan een nieuwe liefde in zijn leven, man óf vrouw…

Gordon gaat trouwen

In 2017 was Gordon’s zoektocht naar de ware liefde te zien in het programma ‘Gordon gaat trouwen’. Zijn doel was om nog voor zijn vijftigste in het huwelijksbootje te stappen. Drie naasten, waaronder Gerard Joling, selecteerden de perfecte kandidaten voor Gordon waarmee hij op date ging.

Na een afvalrace bleven er drie mannen over waarmee hij naar Zuid-Afrika vloog om de liefde verder te ontdekken. Uiteindelijk bleef er één man over waaraan Gordon het ja-woord zou geven. Echter trok hij vlak voor het ja-woord de stekker eruit: ,,Ik kan het niet..” onthulde Gordon.

Vrouw en kinderen

Gordon kwam met lege handen thuis. Nu begint het toch weer te kriebelen voor Gordon, die onthult ook een enorme kinderwens te hebben. In een openhartig interview met Johnny de Mol onthult Gordon zijn hart ook open te willen stellen voor een vrouw. ,,Het gaat meer om de persoon, dus het zou ook een vrouw kunnen zijn. Misschien is dat wel de oplossing.”

Ook laat Gordon weten dat hij een serieuze kinderwens heeft.,,Ik ben twee jaar geleden bezig geweest met een draagmoeder, maar dat had toen niet gekund. Nu zou dat wel echt kunnen.”

Gordon laat weten helemaal klaar te zien voor deze volgende stap.

,,Ik zou het leuk vinden om wat achter te laten. Ik heb er vaak genoeg over gedacht. Ik zou het ook heel leuk vinden en ik denk dat ik het kan ook. Ik zou best een leuke papa zijn. Mijn leven zou er veel meer op ingericht zijn dan ooit tevoren.”

Overval

Het interview vond plaats voordat zijn leven in één klap veranderde in een nachtmerrie. Begin oktober werd Gordon overvallen in zijn eigen huis door twee indringers. De overvallers mishandelden Gordon en namen kostbare bezitten mee, waaronder een peperdure Rolex. Gordon vertelde aan Telegraaf over de afgrijselijke traumatische ervaring.

„Ik dacht dat ik zou worden vermoord. Het leek een nachtmerrie. Ik ben geslagen, geschopt, vernederd en ze dreigden me dood te steken.”

LEES OOK:

Verdachte (23) aangehouden voor beroving Gordon

Tags

DRAAGMOEDERGERARD JOLINGGORDONGORDON GAAT TROUWENJOHNNY DE MOLKINDERWENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck