Binnenkort nóg een Meiland-baby verwacht?

Meiland baby
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het lijkt erop dat Montana aangestoken is door haar zwangere zus Maxime, want ineens heeft zij ook ‘babykriebels’. Zouden Erica en Martien binnenkort nog een kleinkind krijgen?

Montana wil een baby

Geweldig nieuws voor Erica en Martien, wellicht worden ze binnenkort weer opa en oma. Eerder zei Montana geen kinderen te willen, maar nu haar zus zwanger is, begint het ineens toch te kriebelen. ,,Maxime is lekker bol en prachtig zwanger, maar ook met Claire merk ik dat”, vertelt Montana in weekblad Weekend.

,,Ze wordt bijna vier en hoe ouder, hoe meer je er een band mee hebt. Wanneer iets van mama niet mag, komt ze het bij mij vragen. Zo gaat dat met kinderen. Dus ja, dat begint nu wel te komen.” Ook bij haar vriend Dirk, met wie ze al zes jaar samen is, begint het te kriebelen. ,,We waren er eerst allebei niet van, maar ook bij hem verandert het.”

Zorgen om Maxime

Onlangs had Maxime het coronavirus opgelopen. Omdat ze zwanger is, was Montana heel ongerust. ,,Je vraagt toch wel even wat vaker hoe het ermee gaat. Maar zij had al meteen met de dokter gebeld en het ging ook wel redelijk met haar”, vertelt Montana.

Wel hoopt ze dat er een extra controle komt wanneer de baby eind september komt. ,,Ze is er goed vanaf gekomen, maar ik ben wel heel benieuwd hoe dat straks zit als ze gaat bevallen. Dan zullen ze dat kindje nog wel extra nakijken, denk ik.”

Tags

Chateau Meilanderica renkemaMartien Meilandmaxime meilandMaxime Meiland zwangermeilandjesMontanaMontana Meiland

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie