Birgit Schuurman is kritiek op haar zwangerschap zat

Door: Charlotte Wijnen
01-07-2021

Birgit Schuurman maakte vorige week bekend zwanger te zijn van haar tweede kindje. En hoewel ze wordt overladen met felicitaties, krijgt ze ook te maken met een hoop kritiek.

‘Ik kon het niet laten’

En die kritiek is Birgit helemaal zat. Ze rekent op Instagram af met al haar ‘haters’. ,,Ik ben jarig…44… zie je er niet aan af hé? Oh ja, toch wel. De lachrimpels verraden t. En ja, ik ben dan 60 als mijn kind 16 is, boeien!!!”, sneert Birgit naar haar volgers. ,,Zo, moest er ff uit. Naast alle super lieve reacties een paar chronisch negatievelingen. Weet dat ik daar beter niet op kan reageren, maar kon t toch niet laten.”

Op latere leeftijd moeder worden

Samen met Sander maakte Birgit vorige week bekend in verwachting te zijn van een zoon. Het is het eerste kind voor het stel. ,,Superblij en dankbaar om te kunnen vertellen dat ik een klein broertje voor Chico in mijn buik heb zitten”, schreef Birgit toen op Instagram.

Birgit vindt het helemaal niet erg om op latere leeftijd moeder te worden. Ze maakt duidelijk dat ze zo oud is als ze zich voelt. ,,En aangezien ik nog jaren aan t lego’en ben en verstoppertje aan t spelen denk ik dat t wel snor zit met mij.”

Meer DenD