Bitter na afwijzing: Dries Roelvink kraakt Joost Klein af

Dries geen fan van Joost Klein
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dries Roelvink begrijpt nog steeds niet waarom Joost Klein Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisiesongfestival. Hij had veel liever zélf op het grote podium gestaan. ,,Dit heeft niets meer te maken met zingen!”, sneert Dries op Instagram.

Het is al jaren de grote droom van Dries Roelvink om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Hij begrijpt er niets van dat dit jaar de keuze is gevallen op Joost Klein.

Joost Klein

,,Goedemorgen vrienden”, schrijft Dries op Instagram. ,,Wij vliegen morgenochtend naar Rome om een paar dagen te ontspannen. Voor mij roept dit tripje mooie herinneringen op aan de clip opname die we twee jaar geleden in Rome maakte voor mijn inzending aan het Eurovisiesongfestival. Het resultaat was overweldigend maar ons liedje werd niet gekozen. Dit jaar gaat Joost Klein ons land vertegenwoordigen met Europapa. Ik wens hem natuurlijk veel succes maar met zingen heeft dit nummer totaal niets meer te maken.”

Nog steeds bitter

Kennelijk baalt Dries nog steeds dat hij twee jaar geleden werd afgewezen. ,,We hadden een liedje, een Engelstalige ballad met een beetje Italiaans erin, waarvan we meteen dachten: dat moet onze inzending zijn. Het was erg mooi geworden, met veel mooie muzikanten”, vertelde Dries destijds aan De Telegraaf.

Droom

De zanger had zijn hele act al uitgedacht. ,,Ik had een prachtig Italiaans maatpak aangetrokken, misschien ook met een hoed. En dan kwam ik op, hang ik die hoed aan de kapstok en dan staat daar een statief en begin ik dat liedje te zingen. Echt gewoon een personality die een mooi liedje doet. Een beetje ouderwets, maar dat was mijn droom.”

Tags

DRIES ROELVINKJOOST KLEIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck