Bizar! Doodverklaarde vrouw (20) wordt wakker in lijkzak

Lijkzak
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Een jonge Amerikaanse vrouw (20) kreeg de schrik van haar leven toen ze onlangs wakker werd in een lijkzak. Een arts had geconstateerd dat ze was overleden en medewerkers van het uitvaartcentrum stonden op het punt haar lichaam te balsemen.

Doodverklaard

Het slachtoffer, Timesha Beauchamp, zou afgelopen zondagochtend onwel zijn geworden en de hulpdiensten werden gealarmeerd. Toen de ambulance bij de woning van de vrouw aankomen, constateerden de verpleegkundigen dat ze geen hartslag meer had, en na dertig minuten reanimeren was er nog geen teken van leven. Er werd contact opgenomen met Oakland County Medical Examiners Office, die de vrouw doodverklaarden op basis van de informatie die de aanwezige verpleegkundigen verschaften. Het lichaam werd overgedragen aan een uitvaartcentrum, waar Timesha wakker werd…

Anderhalf uur nadat het lichaam van Timesha in het uitvaartcentrum was gebracht, opende een werknemer de lijkzak waar zij in lag. Het personeelslid zag geen overleden vrouw, maar een springlevende!

Blijvende schade

Er wordt op dit moment nog onderzocht hoe dit drama heeft kunnen gebeuren. Het slachtoffer, Timesha Beauchamp en haar familie hebben een advocaat in de armen genomen die alles op alles gaat zetten om te ontdekken wat er precies is gebeurd en om te zorgen dat het slachtoffer een gepaste schadevergoeding gaat krijgen. Volgens de advocaat was er zondag, toen Timesha onwel werd, een gediplomeerd verpleegkundige die al had aangegeven dat er nog een hartslag was.

Inmiddels is de jonge vrouw overgebracht naar een ziekenhuis waar ze in kritieke toestand ligt. Ze wordt beademt en de vraag is maar wat voor schade ze overhoudt aan de ernstige fouten die de verpleegkundigen hebben gemaakt.

Tags

AMERIKABIZAROVERLEDENVROUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie