Bizar gerucht Lil’ Kleine blijkt niet waar

Lil' Kleine
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Een bizar gerucht deed eind 2019 de ronde. Het hondje van Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes zou zijn overleden doordat hij drugs zou hebben gesnoven van een tafeltje. De rapper laat op zijn Instagram zien dat dit absoluut niet waar is en dat Bowgie springlevend is!

Boze reactie op vraag

De geruchten over de kleine Bowgie werden gevoed door een nogal opmerkelijke reactie van Lil’ Kleine, toen een verslaggever van De Telegraaf aan de artiest vroeg waar het hondje was. ,,Heb jij er een probleem mee dat je me hond niet ziet op Instagram?”, reageerde Lil’ Kleine fel. ,,Het is 2019 mevrouw. Moet je mijn hond zien op Instagram? Ik zie jou hond ook niet op Instagram. Moet je mijn hond dan zien om te weten of hij leeft. Nee toch? Ik vind het een beetje een maffe vraag.” En vervolgens liep hij boos weg.

‘Ze dachten dat je dood was’

Reden om boos te worden had Lil’ Kleine niet, want hij had met een foto of filmpje alle geruchten meteen kunnen stoppen. Bowgie is namelijk springlevend en op een filmpje dat de rapper vannacht poste is te zien dat het hondje hartstikke vrolijk is. ,,Ze dachten dat je dood was Bowgie. Dat kan toch niet!”, zegt Lil’ Kleine in het filmpje tegen het hondje.

Tags

BOWGIEDRUGSHONDJEJAMIE VAESLIL' KLEINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck