Bizar gerucht over Guido Weijers: vakantiegezelschap ‘gekocht’

Guido blijkt vakantiegezelschap te kopen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaat een bizar gerucht over Guido Weijers rond. Volgens Yvonne Coldeweijer neemt hij elke keer een andere jonge dame mee op vakantie. ,,In ruil voor een gratis reisje doen deze meisjes het dan met hem”, aldus Coldeweijer.

,,Guido gaat de laatste tijd alleen maar op vakantie met 20-jarige meisjes”, schrijft de juicekoningin op Instagram. ,,Ik weet ook met wie.”

‘Koopt vakantiegezelschap’

Volgens Coldeweijer ‘koopt’ Guido zijn vakantiegezelschap: hij betaalt de volledige vakantie voor deze dames in ruil dat ze het bed met hem zouden delen. ,,Tijdje terug naar Mallorca met een blonde dame en laatst weer naar Ibiza met een ander.”

Guido werd onlangs met één van deze dames in het vliegtuig gespot door andere passagiers. Ze zouden behoorlijk intiem met elkaar zijn geweest. ,,Ze zaten in het vliegtuig ongegeneerd met elkaar te zoenen en een lolly te delen, tot zwaar ongenoegen van andere passagiers. Wat bezielt deze meiden? Bah.”

‘Hij doet dit al jaren’

Volgens een volger doet Guido dit al jaren. ,,Iets van twaalf jaar geleden had ik een vriendin die zijn ‘vriendinnetje’ mocht spelen. Mee naar feesten, vakantie, etc”, schrijft de volger in een bericht aan Coldeweijer.

Ibiza

Op de Instagram van Guido is te zien dat hij een aantal weken geleden inderdaad op Ibiza was. ,,Zon, rust en het geluid van de zee. Prima combi”, schreef hij bij een foto van zichzelf met de zee op de achtergrond.

Tags

GUIDO WEIJERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck