Bizar gerucht over hondje Lil’ Kleine gaat rond

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het hondje Bowgie ging altijd overal met Jaimie mee. Als de vriendin van Lil’ Kleine ging winkelen, zat Bowgie rustig te wachten in de winkel tot het baasje klaar was. Maar al een tijdje is de kleine hond niet meer gezien. Jaimie en haar vriend zeggen er geen woord over, maar op internet gaan de wildste geruchten rond.

Drugs

In april 2018 kreeg het koppel het hondje, maar een half jaar later werd het diertje al vermist. Ze beloofden de vinder van Bowgie een mooie beloning, en gelukkig kregen ze het hondje niet lang daarna weer terug. Maar nu lijkt Bowgie niet meer terug te komen. Volgens de geruchten is hij namelijk overleden. Op Geenstijl.nl is een foto gedeeld van een Whatsappgesprek. In dat gesprek beweert iemand dat Bowgie is overleden door cocaïne dat op tafel lag. Het hondje zou het hebben ingeademd of op een andere manier hebben binnengekregen.

De kans is natuurlijk aanwezig dat dit enkel om een gerucht of een flauwe grap gaat, en het hondje nog steeds leeft. Feit blijft wel dat Jaimie de laatste maanden geen foto’s meer van Bowgie gepost heeft.

https://www.instagram.com/p/Brn1wkrn_jq/

 

Tags

BOWGIEDRUGSGERUCHTHONDHONDJEJAMIE VAESLIL' KLEINEOVERLEDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck