Bizar: hartsvriendinnen worden ‘tweeling’

Goede vrienden zijn belangrijker, maar twee hartsvriendinnen uit Zweden zijn wel héél close met elkaar. Julia Bergman en Sofia Hagenlöv uit Stockholm doen er alles aan om eruit te zien als een eeneiige tweeling. De 20-jarigen verven hun haar, spuiten fillers in en sporten extreem veel om dat te bereiken.

Identieke barbies

Op foto’s die jaren geleden zijn gemaakt is te zien dat de vrouwen allebei blond haar hadden, maar dat daar de overeenkomsten tussen hun uiterlijk wel ophielden. Nu lijken ze écht veel op elkaar. Beiden zwart haar, beiden lippen waar duidelijk heel wat fillers in zijn gespoten en allebei hebben ze een strak lichaam. ,,Het hoogste doel is om ooit identieke barbies te zijn”, vertellen ze in een filmpje van Barcroft TV. ,,We zijn genetisch natuurlijk geen zussen, maar wel in ons hart.”

Sporten

Het duo sport zes keer per week, en hopen van die passie ook hun beroep te maken. Hun doel is om naar Las Vegas te verhuizen en daar een bedrijf op te richten dat helemaal draait om sporten en natuurlijk goede looks. Tot ze verhuizen moeten ze nog het kritiek van veel medeburgers incasseren, want in Zweden zijn ze een opvallende verschijning. ,,We zijn niet meer blond en voldoen dus niet meer aan het imago dat Zweedse vrouwen hebben: blond. Matchende looks. Dat is onze missie, niet die van anderen.” Vooral hun volle lippen zouden een aanleiding vormen voor kritiek.